8.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 109 reviews
043 206 3000
Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Valkenburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Amstel Gold Race bij Valkenburg

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Amstel Gold Race bij Valkenburg

Op zoek naar het ultieme sportieve groepsuitje met vrienden of dat grandioze bedrijfsuitje met collega's in de buurt van Valkenburg? Wil je gezamenlijk de enige echte wielerklassieker van Nederland in 't echt beleven? Doe de Amstel Gold Race van Valkenburg Excursies en laat Gert Jakobs met jullie meerijden! Het enige dat je mist is het commentaar van Mart Smeets in je oortje.

Zo'n buitenkansje laat je als wielerliefhebber natuurlijk niet lopen! Jullie kunnen kiezen uit drie routes; 75,78 of 113 km, startpunt is uiteraard Valkenburg a/d Geul!

Neem jullie eigen fietsen mee en beklim de mooiste heuvels van Zuid-Limburg. Bovenaan hebben wij een matrixbord opgesteld zodat de koers haarfijn te volgen is. Iedereen krijgt ook een enkelbandje zodat de tijdregistratie exact wordt gemeten. Voor drie beklimmingen zijn ook na afloop camerabeelden beschikbaar die online kunnen worden bekeken (wie zwoegt het meest?).
Jullie worden ontvangen met een vers kopje koffie en een stukje vlaai. Na het omkleden en onze briefing wordt het startschot wordt gegeven voor jullie eigen Amstel Gold Race. Uiteraard kunnen er eventueel volgauto's worden geregeld. Na afloop serveren wij een verrukkelijke pastamaaltijd en indien noodzakelijk een Limburgs biertje om aan te sterken! Renners, op uw plaatsen...

De Amstel Gold Race is bij uitstek een event voor uw hele bedrijf of als 'goede doelen event' op te zetten! Maar ook als u het iets kleiner wilt aanpakken is deze klassieker geheel op maat te organiseren!

Programma-indicatie:

09.30 Ontvangst (verzamelen, koffie & vlaai, omkleden en briefing)
10.30 Fietsroute deel 1
12.00 Pauze
12.30 Fietsroute deel 2
vanaf 14.30 Einde van de tour
15.00 Borrel (drankjes op eigen gelegenheid)
17.00 Pasta maaltijd
18.30 Einde

Inclusief:
  • Koffie met vlaai tijdens het ontvangst
  • Parkeergelegenheid
  • Douchen en omkleden
  • Enkelchip voor tijdregistratie
  • Routekaartjes
  • Pastamaaltijd
  • Veilige berging voor alle spullen

Als u deze excursie boekt gedurende de maanden maart en april 2015 dan krijgt u gratis begeleiding of volgauto!

Optioneel (meerprijs):

- Extra begeleiding
- Een ex-prof (denk aan Gert Jakobs of Karsten Kroon) die meefietst
- Meerijdend EHBO-team
- Lunchpakketten
- Bidons met sportdrank, bananen etc.
- Huur fietsen
- Volgauto(s)

Het minimaal aantal deelnemers voor dit sportieve evenement kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Neem gerust ook een kijkje bij onze andere uitjes en arrangementen in Valkenburg.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Valkenburg starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Vrijthof, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Valkenburg Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Valkenburg Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Valkenburg is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Valkenburg Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Valkenburg Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Valkenburg Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan