8.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 74 reviews
043 206 3000
Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Valkenburg
Geprezen om service & flexibiliteit

Kies uit 4 vrijgezellenfeesten in Valkenburg

Wanneer één van je vrienden of vriendinnen bijna gaat trouwen, mag één heel belangrijk ding niet ontbreken. We hebben het natuurlijk over het vrijgezellenfeest! Kies voor een van onze vrijgezellenfeesten in Valkenburg; deze zijn namelijk een once in a lifetime experience! Benieuwd waarom Valkenburg hier zo geschikt voor is? Bekijk het hier!

Stel al uw vragen aan Nicky!
Filter
Budget
350
Aantal personen
Type uitje
4 uitjes gevonden
Pagina 1 van 1
Filter
  • Vrijgezellenfeesten
  • Verwijder alle filters

Valkenburg: een geweldig leuke locatie

Valkenburg is méér dan de stad waar je de grotten van Valkenburg vindt. Het is een prachtige stad in Nederland waar je de leukste activiteiten kunt beleven. Wil jij een vrijgezellenfeest organiseren waarbij de bruid of bruidegom samen met vrienden, familie of collega’s een geweldige tijd beleeft? Kies dan voor één van onze vrijgezellenfeesten Valkenburg! 

Een passend vrijgezellenfeest Valkenburg kiezen

Op deze pagina spot je een overzicht van de leukste vrijgezellenfeesten Valkenburg. Vóór de bruid of bruidegom de verbintenis aangaat, is het tijd voor een stevige portie plezier! 

Zijn jullie echte foute vrienden? Schrijf de bruid dan in voor een Workshop Lapdance en Striptease in Valkenburg. Tijdens dit uitdagende uitje leert de groep sexy lapdances en stripteases geven. Na de heerlijke dag van de trouwerij volgt immers de huwelijksnacht … Met deze workshop kun je er als bruid een super spannende nacht van maken à la 50 tinten grijs! 

Je kunt ook kiezen voor onze Strip Diner in Valkenburg. Tijdens dit spannende uitje kunnen jullie gezellig tafelen en genieten van een lekker driegangendiner, maar er komt ook een knappe meid of kerel strippen! 

Kies je toch liever één van onze vrijgezellenfeesten Valkenburg met wat minder naakt? Dan kun je ook kiezen voor een Salsa Workshop of Cocktail Workshop. Of je nu met je heupen of met een cocktailshaker wilt leren schudden, je beleeft gegarandeerd een leuke tijd! 

Heb je een vrijgezellenfeest in Valkenburg voor ogen, maar vind je niet meteen wat je zoekt? Dan kun je ook kiezen voor maatwerk. Vul het contactformulier in en dan kijken wij wat we voor jou kunnen betekenen. Maatwerk is onze specialiteit, dus we organiseren graag een geweldig vrijgezellenfeest Valkenburg voor jou!  

Meer van Valkenburg Excursies

Behalve vrijgezellenfeesten Valkenburg, vind je bij ons ook allerlei leuke avondarrangementen, bedrijfsuitjes, spelprogramma’s en meer. Van spannende citygames tot tapas arrangementen en leuke pop-quizzen, ons assortiment aan uitjes is uitgebreid! Schrijf je nu in voor een leuk uitje en ontdek de prachtige stad Valkenburg! Valkenburg Excursies is al jaren dé partner met de leukste uitjes in Valkenburg, want we kennen de stad op ons duimpje. 

Service van Valkenburg Excursies

Heb je vragen over onze vrijgezellenfeesten Valkenburg? Vraag dan direct meer informatie aan via onze contactpagina of bel ons op 043 82 00 328. Wij geven je graag meer informatie over al onze super leuke vrijgezellenfeesten Valkenburg!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan