7.0 /10 Trustpilot gebaseerd op 2 reviews
043 206 3000
Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Valkenburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy 88 in Valkenburg

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Crazy 88 in Valkenburg

Met groot enthousiasme organiseren wij voor u het geweldige bizarre Crazy 88 spel! Misschien herkent u dat spel nog van tv, en jaa.. dat klopt!

Wij hebben Crazy 88 nog leuker gemaakt. Crazy 88 staat voor (té) gekke en ludieke, grappige en zeker ook spannende opdrachten, deze moeten binnen een bepaalde tijd worden uitgevoerd.

Dit spelprogramma kan nu ook worden gespeeld in Valkenburg!

Beleef dit uitje nu met korting!

In het gezellige centrum van Valkenburg gaat u in teams op pad. Bij Valkenburg Excursies voert u verschillende opdrachten uit, en dat is meer dan genoeg om van uw speciale uitje met familie, vrienden of collega’s iets speciaals te maken. De opdrachten variëren, maar denkt u eens aan:

– Tap een biertje in een café en serveer deze netjes uit
– Pak één van je teamleden met wc-papier in als een mummie
– Doe Donald Duck na in een fastfoodzaak

U wordt in het centrum van Valkenburg opgesplitst in teams van 5 – 8 personen en op pad gestuurd met 10 bizarre, hilarische en uitzinnige opdrachten. Met de camcorder legt u alle volbrachte opdrachten vast op beeld als bewijsmateriaal. En dit alles ook nog eens binnen de aangegeven tijd, spannend!

Kortom: welk team voert de opdrachten het beste uit en is het gekst… uuhh we bedoelen het snelst. Have Fun !

Inclusief:
  • Begeleiding
  • 1 drankje
  • Filmcamera’s tijdens het spel
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Filmbestanden na afloop digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

KORTING:

10 – 19 personen € 27,50: NU € 25,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 personen € 25,50: NU € 22,50 p.p. excl. BTW
Vanaf 30 personen € 23,50 NU € 19,50 p.p. excl. BTW

We kunnen de opdrachten uiteraard aanpassen aan de wensen van uw groep, van een beetje crazy tot héél crazy!

Het minimaal aantal deelnemers voor dit spelevenement kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Neem gerust ook een kijkje bij onze andere uitjes en arrangementen in Valkenburg.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Valkenburg starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Vrijthof, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Valkenburg Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Valkenburg Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Valkenburg is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Valkenburg Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Valkenburg Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Valkenburg Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan