7.0 /10 Trustpilot gebaseerd op 2 reviews
043 206 3000
Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Valkenburg
Geprezen om service & flexibiliteit

Kies uit 3 vrijgezellenfeesten mannen in Valkenburg

Gaat jouw beste vriend binnenkort trouwen en wil je voor hem de meest originele vrijgezellenfeest organiseren? Dan ben je bij Valkenburg Excursies aan het juiste adres! Bij ons kun je het leukste vrijgezellenfeest voor mannen regelen voor de aanstaande bruidegom en jullie vrienden. Jullie zullen gegarandeerd een geweldige dag beleven in de prachtige stad Valkenburg. Ben je benieuwd naar de leukste activiteiten in de omgeving van Valkenburg? Bekijk hierboven dan het overzicht van creatieve workshops en andere activiteiten als leukste vrijgezellenfeesten mannen Valkenburg!

Stel al uw vragen aan Nicky!
Filter
Budget
350
Aantal personen
Type uitje

De vrijgezellenfeesten van Valkenburg Excursies

Wil je een leuk en origineel vrijgezellenfeest voor mannen organiseren in Valkenburg? Dan heb je bij Valkenburg Excursies meer dan genoeg opties. Kies een leuk uitje en ga samen met de aanstaande bruidegom op stap in Valkenburg. Samen met jullie vrienden, familie of collega’s beleven jullie een dag die jullie niet snel zullen vergeten!

Wil je de bruidegom een spannend vrijgezellenfeest geven? Dan is hetStrip Diner in Valkenburg absoluut een aanrader. Tijdens dit diner genieten jullie niet alleen van een heerlijk 3-gangen diner, maar ook van een mooie dame die een geweldige show geeft. En natuurlijk wordt de avond afgesloten met een verleidelijke striptease voor de aanstaande bruidegom!

Is de Strip Diner iets te veel van het goede? Hebben jullie meer zin om wat kroegen af te gaan? Kies dan voor deKroegentocht in Valkenburg! Tijdens dit vrijgezellenfeest voor mannen gaan jullie samen met onze ervaren gids langs de gezelligste, beste en oudste kroegen van Valkenburg. In elke kroeg drinken jullie een drankje (of twee …) en vertelt de gids jullie alles over de kroeg en de stad Valkenburg: van historie, bijzondere eigenaren of spannende gebeurtenissen. Niets blijft geheim!

Zijn spelletjes écht iets voor jou en je vrienden? Dan hebben we nog heel veel andere leuke opties voor een vrijgezellenfeest. Kies bijvoorbeeld voor het ‘Ik hou van Dinerspel’ als je gek op ‘Ik hou van Holland’ bent. Of ga voor een leuke city game, escape game of uitjes op wielen.

Een vrijgezellenfeest op maat

Bij Valkenburg Excursies begrijpen we dat een vrijgezellenfeest voor elke groep mannen weer anders is. Daarom organiseren wij ookvrijgezellenfeesten op maat. Staat het ideale vrijgezellenfeest voor mannen in Valkenburg er voor jou en je vrienden niet tussen? Geen nood! Dan kun je namelijk een arrangement samenstellen en zelf een vrijgezellenfeest organiseren. Met zo’n arrangement kun je er bijvoorbeeld voor kiezen een van de uitjes te combineren met lekker eten tijdens een heerlijk diner in Valkenburg. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerustcontact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag bij het organiseren van een origineel vrijgezellenfeest, dat gegarandeerd een succes wordt!

Service van Valkenburg Excursies

Wij doen er alles aan om een geweldig vrijgezellenfeest voor jouw vriend, broer, neef of collega te organiseren. Als jullie perfecte uitje er niet tussen staat, kun je altijd contact met ons opnemen om andere opties te bespreken. Contact opnemen kan via het contactformulier of telefonisch via 043 206 3000. Wij zijn maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 18.30 uur bereikbaar. Indien je vragen hebt over onze service of uitjes, kun je ook een kijkje nemen bij deveelgestelde vragen.

Heb je niet gevonden wat je zocht? Wij organiseren ookvrijgezellenfeesten voor vrouwen,groepsuitjes enbedrijfsuitjes!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan