8.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 109 reviews
043 206 3000
Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Valkenburg
Geprezen om service & flexibiliteit

Rondleidingen Valkenburg

Ben je op zoek naar een gezellige en unieke rondleiding in het sfeervolle Valkenburg? Bij Valkenburg Excursies vind je rondleidingen die net even anders zijn. Zo leren jullie Valkenburg op een leuke en originele manier kennen. Uiteraard kan een rondleiding goed onderdeel zijn van een compleet verzorgde dag in en rondom het centrum van Valkenburg. Wij stellen graag een arrangement voor je samen. Bekijk hier al onze rondleidingen en laat je inspireren!

Stel al uw vragen aan Nicky!
Filter
Budget
350
Aantal personen
Type uitje

Rondleidingen Valkenburg

Een unieke rondleiding door het mooie Valkenburg, dat is een bijzonder leuk uitje! Met een rondleiding Valkenburg leer je de stad van A tot Z kennen. Onze ervaren gids laat jou en je vrienden, familie of collega’s graag de mooiste plekken van deze prachtige stad zien. Valkenburg heeft een heel interessante geschiedenis, waar de gids jullie van alles over zal vertellen. Natuurlijk hoort daar een bezoekje aan historische monumenten bij! Een rondleiding Valkenburg kan aangevuld worden met een bezoekje aan een van de leukste cafés van Valkenburg. De drankjes kunnen jullie voor eigen rekening nemen of opnemen in de tourprijs.

Waarom een rondleiding Valkenburg via Valkenburg Excursies?

Een leuke rondleiding vinden kan best lastig zijn. Je wilt de mooiste plekjes van de stad leren kennen, de toeristen ontwijken én een gids hebben die de rondleiding echt gezellig maakt. Omdat we bij Valkenburg Excursies jarenlange ervaring hebben in het geven van rondleidingen, weten we hoe we van iedere rondleiding opnieuw een succes kunnen maken. Onze gidsen weten namelijk precies hoe ze een rondleiding Valkenburg interessant, verrassend en vooral leuk kunnen maken. Ze vertellen boeiende anekdotes over Valkenburg, kennen de bekendste monumenten en heel belangrijk: onze gidsen kennen de plekjes die niet in de toeristenfolder staan aangegeven. Daarom ben je voor de leukste rondleiding Valkenburg bij ons aan het juiste adres!

Verschillende rondleidingen Valkenburg

Willen jullie alle ins en outs van Valkenburg leren? Zijn jullie benieuwd naar de historie achter de prachtige gebouwen in Valkenburg en willen jullie alle geheime plekjes zien? Dan is onze Rondleiding met gids in Valkenburg echt iets voor jullie! Via oude straatjes en steegjes komen jullie samen met onze gids steeds langs andere historische plekken, waar de gids jullie telkens een belangrijk verhaal vertelt. Een echte aanrader voor iedereen die Valkenburg beter wil leren kennen!

Misschien zijn jullie wat minder geïnteresseerd in de stad, maar meer in het Mergellandschap rondom Valkenburg? Kies dan voor de Geologische Wandeling in Valkenburg. Tijdens deze rondleiding in het Mergellandschap rond Valkenburg, door het bos en langs de Geul, genieten jullie van de mooiste uitzichten. Daarnaast vertelt onze geologische expert jullie alles over het ontstaan van dit bijzondere landschap en de rol van de mens. Ook wordt de economische betekenis van dit mergellandschap voor Zuid-Limburg besproken en ook de mogelijke gevolgen daarvan voor de duurzaamheid.

Service van Valkenburg Excursies

Wij organiseren graag een fantastische rondleiding Valkenburg voor jullie, zodat jij en je vrienden, familie of collega’s kennis kunnen maken met deze prachtige stad en de omgeving. Mocht je een arrangement willen samenstellen en de rondleiding willen combineren met bijvoorbeeld een workshop of speldiner, dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via 043 206 3000. Wij staan maandag t/m zaterdag van 09.00 uur tot 18.30 voor je klaar om je te adviseren en al je vragen te beantwoorden. Indien je vragen hebt over onze service of uitjes, raden we je aan ook eens de veelgestelde vragen te checken.

Heb je niet gevonden wat je zocht? Bekijk ook eens onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan