8.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 103 reviews
043 206 3000
Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Valkenburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture fotospeurtocht in Valkenburg

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Get the Picture fotospeurtocht in Valkenburg

Wat dacht u van een gezellige speurtocht in het mooie Valkenburg? Tijdens onze Get the Picture fotopuzzeltocht wordt elke amateurfotograaf en avonturier vrolijker.

Dat is pas een originele manier om de stad te verkennen! Bezoek de mooie binnenstad van Valkenburg en maak opnamen van alle verrassende monumenten.

Het is een speurtocht in combinatie met een stadswandeling, een heerlijk uitstapje in de leukste stad van Limburg. Uiteraard bent u wel op tijd weer binnen zijn voor een lekker drankje natuurlijk. Een heerlijk uitje met vrienden, familie of collega's!

Vooraf de tocht wordt uw gezelschap verdeeld in verschillende teams en onze vakkundige begeleiders leggen alles tot in detail uit. U krijgt van ons een tasje mee, hierin zit onder andere een routekaart en verschillende opdrachten. Bonuspunten krijgt u uiteraard als u bijvoorbeeld een bekende Limburger fotografeert of de burgemeester op foto weet te zetten.

Na al dat speuren kiest onze begeleider de winnaar tijdens de prijsuitreiking in een gezellig café, het winnende team gaat er met de 'Get the Picture' hoofdprijs vandoor! Uiteraard wordt na afloop wordt al het beeldmateriaal digitaal naar u gestuurd.

Geniet van deze pittoreske speurtocht door de mooiste stad van Limburg en maak de mooiste foto’s! Vergeet er niet een te maken van uw vriend, vriendin, collega of zelfs van uw baas! Veel plezier!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Vakkundige begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • Beeldmateriaal wordt digitaal toegestuurd
  • Teambuilding
  • 1 drankje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze speurtocht kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Valkenburg.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Valkenburg starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Vrijthof, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Valkenburg Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Valkenburg Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Valkenburg is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Valkenburg Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Valkenburg Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Valkenburg Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan