7.0 /10 Trustpilot gebaseerd op 2 reviews
043 206 3000
Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Valkenburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

New Kids Party in Valkenburg

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
New Kids Party in Valkenburg

New Kids, wie kent het niet? Feesten in echte gezellig Brabantse, hilarische en tikkie ordinaire New Kids stijl dat is wat Valkenburg Excursies garandeert tijdens de New Kids Party!

Bij aankomst wordt uw gezelschap ontvangen door twee New Kids gabber chicks. Een beetje op z'n Valkenburgs bier consumeren en lekkere broodjes Bakpau eten… K... man!

De ruimte die we voor dit feest hebben gereserveerd staat in centrum Valkenburg en is volledig omgetoverd in de sfeer van deze bekende New Kids rage: als u uw ogen sluit, zult u zich helemaal in het echte Maaskantje wanen!

Vervolgens kunt u volledig los gaan op de meest foute jaren 90 hits, gedraaid door een onvervalste New Kids DJ. Naast de muziek van New Kids zullen er vanzelfsprekend 'normale' dance classics en verzoekjes op deze party gedraaid worden. Er staat een heerlijk Diner in buffetvorm voor u klaar gedurende de hele avond (4 uur). Daarnaast mag u onbeperkt gebruik maken van de drankjes uit de Hollandse bar.

Tussendoor is er een optreden van de Zingende Kamper (meezingen wordt toegestaan..) en kunt u laten zien hoeveel u weet van de denderende jaren negentig in de New Kids 90’s Kwis.

De hele avond zal worden vastgelegd door een professionele fotograaf, zodat u dit feest niet snel zult kunnen vergeten!

Zoone groote vuurbal jonguh…!

Inclusief:
  • DJ
  • Aankleding in stijl
  • Buffet
  • Onbeperkt drankjes ut de Hollandse bar gedurende 4 uur
  • Borrelhapjes
  • 90’s quiz
  • Toplocatie
  • Fotograaf

Optioneel:

- 2 Gastvrouwen
- Optreden Zingende Kamper
- Workshop 'Hakken'

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit themafeest? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Valkenburg.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Valkenburg starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Vrijthof, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Valkenburg Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Valkenburg Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Valkenburg is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Valkenburg Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Valkenburg Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Valkenburg Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan