7.0 /10 Trustpilot gebaseerd op 2 reviews
043 206 3000
Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Valkenburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Ratrace 88 in Valkenburg

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
The Ratrace 88 in Valkenburg

Een combinatie van grappige spellen en uitdagende opdrachten, dat is The Ratrace 88 in Valkenburg, maar wees op uw hoede want er is een Rat binnen uw team!

Het spel is een variatie op de bekende tv-programma's Wie is de Rat en Crazy 88, een waanzinnige mengelmoes van humor, plezier en uitdagende opdrachten

Pas op in de tussentijd is er iemand plannetjes het smeden om de opdrachten te dwarsbomen! Deze Rat is iemand in uw gezelschap en zal niet aarzelen om tijdens de Ratrace roet in het eten te gooien!

Beleef dit uitje nu met korting!

Voor het spel wordt u opgedeeld in teams van 5 - 8 personen en gaat u aan de slag met 10 waanzinnige, grappige en uitdagende opdrachten. De uitvoering van de opdrachten moet als bewijs worden vastgelegd via de app op uw telefoon en dit alles ook nog eens binnen de aangegeven tijd! Maar treuzel niet want het de opdrachten moeten binnen de tijd worden uitgevoerd! Het team dat de opdrachten het beste en het snelste uitvoert is de winnaar! Ook belangrijk, welk team weet na afloop wie de Rat is?

De opdrachten variëren maar zijn zoiets als: Drink bij een vreemde thuis een drankje met de hele groep. Ga op zoek naar een microfoon en zing het volkslied. Maak een groepsfoto waarop tenminste 5 verschillende nationaliteiten te zien zijn. zoiets dus.

In de tussentijd probeert de Rat alles in soep te laten lopen, om zodoende waardevolle tijd te verliezen. Georganiseerd gek doen binnen de tijdslimiet, dat is de Ratrace 88!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 lekkere drankje
  • Drankje voor onderweg
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Filmbestanden na afloop digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

KORTING:

10 - 19 personen € 29,50: NU € 25,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 personen € 27,50: NU € 22,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 25,50: NU € 19,50 p.p. excl. BTW

We kunnen de opdrachten aanpassen aan de wensen van uw groep, van een beetje idioot tot héél idioot!

Het minimaal aantal deelnemers voor dit spelprogramma kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Neem gerust ook een kijkje bij onze andere uitjes en arrangementen in Valkenburg.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Valkenburg starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Vrijthof, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Valkenburg Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Valkenburg Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Valkenburg is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Valkenburg Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Valkenburg Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Valkenburg Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan