8.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 109 reviews
043 206 3000
Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Valkenburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Valkenburg Moorddiner in Valkenburg

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Flikken Valkenburg Moorddiner in Valkenburg

Ontdek de innerlijke inspecteur in jezelf tijdens dit Flikken spel van Valkenburg Excursies! Ondertussen gaat u genieten van een heerlijk drie-gangen diner in drie verschillende restaurants.

Uw groep wordt opgedeeld in verschillende teams. Deze lastige moordzaak gaat u samen met uw team oplossen. Teamwork is van essentieel belang, als u achter de moordenaar wilt komen. In de tussentijd loopt u tegen allerlei vraagstukken en raadsels aan, vergeet absoluut niet te genieten van al het moois wat Valkenburg te bieden heeft.

Het arrangement wordt gestart met het voorgerecht, hier gaat u op eigen gelegenheid naartoe! Op deze locatie komt onze begeleider u ophalen. Ieder team krijgt hier de speluitleg met het dossier. Hierin vindt u bruikbare informatie waarmee u het moordwapen, de moordlocatie en de moordenaar kunt achterhalen. Sms’jes helpen jullie verder op weg.

Was het een afrekening gepleegd door Vladimir Barbarov of zou de beruchte crimineel Jorge Campos er iets mee te maken hebben. We weten het snel genoeg!

Halverwege het spel wordt u verwacht bij het restaurant voor het hoofdgerecht. Na het nuttigen hiervan, gaat u verder met het spel. Na al het puzzelen staat onze begeleider u op te wachten bij het derde restaurant waar u gaat genieten van het nagerecht en een welverdiend drankje. Uw begeleider checkt ondertussen uw antwoorden. Welke team heeft de beste speurneuzen?

Programma-indicatie:

18.00 - 18.45 Voorgerecht
18.45 - 19.45 Spelronde 1
19.45 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Spelronde 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Uitgebreid 3 gangen diner in 3 restaurants
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Valkenburg Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Valkenburg.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Valkenburg starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Vrijthof, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Valkenburg Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Valkenburg Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Valkenburg is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Valkenburg Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Valkenburg Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Valkenburg Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan